Zegelring met familiewapen

Een zegelring gaat vaak van generatie op generatie. Zegelringen creëren een verbinding tussen families uit het verleden, heden en toekomst. Het vervaardigen van een zegelring vraagt om gezamenlijk aanpak door heraldisch expert, edelsmid en graveur. Samen met deze deskundige vaklieden helpt Familiewapen.net aan een hoge kwaliteit zegelring.

De kosten van een zegelring zijn afhankelijk van het formaat van de ring (dameszegelring t.o.v. herenzegelring) en de complexiteit van te graveren familiewapen. Indicatief liggen de kosten van een zegelring (inclusief handgegraveerde zegelsteen) tussen circa 650 euro tot 1000 euro (zilveren zegelring), 1000 euro tot 1500 euro (14kt gouden zegelring), 1500 euro tot 2500 euro (14kt witgouden zegelring). Vrijblijvende informatie en prijsopgave krijgt u via ons aanvraagformulier.

Vraag om een meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave voor een zegelring met uw familiewapen via onderstaande knop.

Kijk ook eens op deze websites voor meer informatie over zegelringen:

  • Zegelring - zegelring.info geeft allerlei informatie over zegelringen en beschikt over een uitgebreide online collectie zegelringen
  • Zegelring laten maken - informatie over het laten maken van een zegelring
  • Zegelring graveren - achtergrondinformatie over het proces van een zegelring graveren